Why would I listen to you?

Fick gå tidigare från skolan idag, magont. Så jag har slappat hela dagen nu. Riktigt härligt. Jag har kollat på TV, legat under mina mjuka filt och kollat in den nya H&M-katalogen. Har ni hittat något?

 & nu sitter jag här. Framför pc:n som jag knappt kommer ihåg hur man gör på. Jag kollade i alla fall in webb-kameran. Riktigt fräna effekter fanns det! Här är några bilder...pusss&kram

Longing for your birth.

Datorn är nu alldeles tom. Förberedd för att lämnas in imorgon. Den känns inte som den är min. Så nu sitter jag här, och tar ett sista farväl till min lilla Mac innan den säljs till England.

Dessutom har jag ändrat åsikt om den nya datorn som vi ska få helt. Jag och J såg den på Elgiganten igår och stod och grejade lite med den. Och vet ni vad? Den verkar toppen! Inte alls så avancerad som jag trodde att den skulle vara. Det är en positiv överraskning. Så nu längtar jag riktigt till nästa vecka då vi ska få de nya. Något mer jag längtar till är till imorgon. De senaste dagarna har jag och J suktat efter en Ben & Jerry's. Så imorgon blir det ett stopp på Hemmakväll innan vi drar hemåt.

(Ska även försöka blogga lite från pc:n. Så det inte står helt tomt här.)


pusss&kram

Who do you think you're fooling now?

Den nya designen är snart klar. Ser bra ut på Mac, blev lite stolt över mig själv för att jag gjorde vissa saker som jag inte visste hur man skulle göra. Sedan kollar man hur det ser ut på pc:n. Helt sjukt?! Jag vet inte vad det är som gick fel där. Hur man ändrar det vet jag inte heller. Vi får se hur det blir med det.


(klicka på bilden)

pusss&kram
Upp