Tisdag.

Idag var andra dagen på FN-rollspelet i skolan. Verkar ändå som om mitt land (Turkiet) har relativt bra koll och kan klara oss i själva rollspelet på torsdag och fredag. På torsdag är det även bankett som gäller, ska bli kul! Hade dock behövt lektionerna som vi missar denna veckan... Men fick gjort en del på geografin igårkväll och gjorde lite extra på gymnasiearbetet i torsdags, och även lite historia i söndags. Känner mig produktiv, brukar inte riktigt vara det, haha... 
 
Annars då? Övningskörde med farfar både igår och idag, går framåt nu. Men jag tar det i min takt, ingen stress för att skaffa körkort. Inte än på ett tag iaf! Tidigare idag gick jag och Julia på en pw också. Skönt! Nu är jag dock helt utmattad efter tre produktiva dagar, tror att jag måste gå och lägga mig..
 
 

GRIT

Hallå där! Idag körde jag GRIT plyo på gymmet. Hade ju tänkt att jag skulle köra det varje onsdag för att få upp konditionen på ett roligare sätt än att springa eller köra på crosstrainern... Men idag sade instruktören att idag var sista passet och nästa vecka kommer julschemat där GRIT plyo inte finns med. Ty. Åååh, så besviken..

Köra bil.

Idag var det som vanligt övningskörning med farfar som gällde, övade på rondeller (hatar dom) och parkerade lite. Körde igår med! Börjar tycka att det är kul att köra nu, skönt! I början hade jag ju nästan ångest och var livrädd för att köra.. Men nu går det bra!

Efter körningen tog jag och Julia en pw på 5km och sedan körde jag lite armar och rygg här hemma. Avslutades med bananpannkaka och nu lite baconinlindade champinjoner med ost i! Perfekt tisdag.Upp