GRIT

Hallå där! Idag körde jag GRIT plyo på gymmet. Hade ju tänkt att jag skulle köra det varje onsdag för att få upp konditionen på ett roligare sätt än att springa eller köra på crosstrainern... Men idag sade instruktören att idag var sista passet och nästa vecka kommer julschemat där GRIT plyo inte finns med. Ty. Åååh, så besviken..

Köra bil.

Idag var det som vanligt övningskörning med farfar som gällde, övade på rondeller (hatar dom) och parkerade lite. Körde igår med! Börjar tycka att det är kul att köra nu, skönt! I början hade jag ju nästan ångest och var livrädd för att köra.. Men nu går det bra!

Efter körningen tog jag och Julia en pw på 5km och sedan körde jag lite armar och rygg här hemma. Avslutades med bananpannkaka och nu lite baconinlindade champinjoner med ost i! Perfekt tisdag.Starbucks för första gången!

I torsdags stannade jag ju kvar i Göteborg med mamma efter kunskapsmässan och A-day med skolan. Pekade ut lite saker jag önskar mig, bara dyra saker som jag har cravings på så tror inte jag får något utav det, haha.. Men fick med mig ett pyjamaslinne, en halsduk och en väst jag kan ha när jag springer ute hem. + ett vitt baslinne som följde med. Avslutade dagen med varsin chailatte på tåget hem, mys!
 
Upp