Blåmärken + helgbilder!

TJENNNNARE. Tror ni att jag är på bra humör idag? Njae. Faktiskt inte. Inte bra alls faktiskt. Fick en jävla smäll på idrotten (rakt på smalbenet, gooosh) så ett blåmärke håller på att blomma ut. Roligt? Nej. Har redan ett massivt blåmärke från förra veckan på idrotten, dock mitt eget fel hehe, fast det gör inte ont längre. Det är bara prydnad. Fick nu en tanke...... får man tillräckligt med blåmärken över hela kroppen blir man en avatar! Man blir ju liksom blå...
Nejfan, nu är jag alldeles för övertrött! Får ta och skriva på min spanska-text eller ta en powernap. Lockande med nummer två jappjapp. Mat låter också bra. Tillsammans med How I Met Your Mother.
foton snodda från erikuten.
puss&kram

Gott humör idag!

Wooho, tjena! Idag är jag på bra humör. Gick bra med hemtentan och lämnade in den och kom långt på förberedelsen av samhällsdebatten. Jag och Hanna pratade och skrev ihärdigt i någon timme och ojoj, vad det gav resultat! Det var riktigt roligt faktiskt, tror att jag ska skriva över allt på datorn nu..
Vi fick sluta tidigare så då tog jag tillfället i akt och åkte till Birger och väntade på Kajsa, Erika och Jocke. Fick gå in i deras klassrum under lektionen, haha - pinsamt. Men jag kände typ alla där inne inklusive läraren. Det var lätt värt att åka med dem istället för att åka ensam. Längtar tills på fredag då jag får träffa de igen! hehe.
image description
mitt fina sms till anna......
puss&kram
Upp