Sabo skirt shop

En australiensk (attans!) webshop som har mycket, mycket fint! Awesome shorts, söta toppar & coola klänningar m.m. Kika in HÄR. Grymt!

Dampar.

Åh, blir så trött på mig själv! & blogg.se. Sitter och pillar med den nya designen men då får blogg.se något ryck och vill inte samarbeta alls. Sedan så vettitusan vad jag har tryckt in i mallarna på macen.. Det ser ju annorlunda ut på mac och pc, och nu är allt helt. fucked. up. Jaja, sedan funkar det på Niklas dator bättre än pappas. På pappas får man bara tillslut massa ERROR från blogg.se, på Niklas dator får man icke det. Får hänga där ist.

puss&kram

Dagen + foton..

Bloggningen är ju inte på topp alltsåååå! Så blir det när man inte har en egen dator (läs: egen Mac) med sina egna program på som underlättar bloggningen och gör det roligare. Nu får man knappt tid till datorn då pappa ofta har tingat området. Satt ut hans revir.. Lite blir det iaf!

Idag var det jobb. Jag & Sara frågade ut expediterna i affärerna om de visste innehållet i deras kläder osv.. Faktiskt rätt intressant! Speciellt när det bara var EN affär som troligtvis visste allt.. Sedan var det reningsverket nästa! En rolig syn att se Batte och Patrik med öronproppar i näsan, haha.. Kan ju inte påstå att det luktade nybakat direkt...haha, foto: jag

puss&kram

Upp