Tjenatjenatjena

Har fortfarande ont i rumpan och benen sen i måndags, körde rumpa på gymmet då. Vilken träningsvärk! Sprang även lite + pw i uppförsbacke på löpbandet. Det känns må jag säga. Har numera börjat tycka om gymmet mer än fotboll. Lite synd, men jaja, så kan det gå.
 
Just nu har jag gått veckans jobbigaste och längsta dag. Fyra lektioner. Enda dagen som vi har en full dag denna terminen! På svenskan höll jag, Azra och Hanna ett tal om fika och delade sedan ut fika vilket var väldigt populärt, hehe! Nu sitter jag hemma, har hämtat ut min balklänning, ska snart returnera några varor till Nelly och lagar mat! Ska försöka mig på något nytt. Vetefan hur det kommer gå men ett försök på pestopasta med bacon blir det iaf, haha.. #kockenhanna
 
 

Träning + leverans från Nelly

Fy vilket väder.. Jag och Erika var ute och sprang 4.7km i pisseregn och dessutom motvind halva vägen. Var väl inte våran bästa runda, haha, men det gick allt! Mina ben var aningen sega från löpningen i torsdags men vi kom runt. 
 
Igår var jag och simmade med Anna, 40 längder, och efter det solade vi lite. Alltid skönt med lite färg! Sedan kom hon hem till mig på kvällen så kollade vi Desperate Housewives och käkade panini. Åh, just det ja! Mina paket från Nelly kom igår också! Studentklänningen var inte bra så den fick jag skicka tillbaka, balklänningen var bra men för stor så fick beställa den i en mindre storlek. Bikinitrosorna passade bra! Så nu hoppas jag på att balklänningen passar när jag får hem den och att jag hittar någon bra studentklänning i London kanske. Är så taggad, bara 50 dagar kvar nu, woopwoop!
 
Nu när jag ändå inte ska ha studentklänningen så kan jag ju visa den. Tycker verkligen att den är jättefin, och lite annorlunda än andra studentklänningar. Men tyvärr så passade den inte så bra. Kjolen var för lång och korvade sig och linnet (eller vad man nu kallar det) såg inte så fint ut när det mötte den silvriga kjolen. Men jaja, synd! Får hoppas att jag hittar någon som är lika fin eller finare.
 

Löpträning + resor

Fy helskotta. Var med på fotbollsträningen idag, efter en lång tid. Idag var det kondition och styrka. Det var ett bra tag sedan jag sprang såhär intensivt! Vi började med runda på 2.6-3km runda och sedan backträning. En lång brant backe på 150 meter som vi skulle spurta uppför. Nio gånger. Drygt 1.35km, spurt i uppförsbacke. Jävligt bra träning men ack så jobbigt! Efter det joggade vi tillbaka till Hallevi där vi körde tre rundor med utfall, knäböj och plankan. Helt slut nu! 
 
När jag kom ut ur duschen var Julia här, vi snackade lite och kollade på saker och affärer vi vill kolla på i London! Bara 52 dagar kvar nu! Jäklar vad vi ska shoppa! Visade min balklänning och min studentklänning, är så himla taggad på att få hem dem och prova! Sedan fick vi även nyheten att en resa till Thailand är bokad! Så himla pepp. I år blir det resa till London, Ayia Napa och Thailand. Helt okej alltså! Fan, det här året kan bli bra! Kickade in året med min pöjk, hade ett jävla driv med gymnasiearbetet och vart lycklig. Så mycket bättre än förra året, och det tackar jag för. Nu jävlar 2014. Nu kör vi. London, Ayia Napa, studenten, balen, Birgers student, frihet, Thailand. Kan det bli bättre? Jovars, får jag ett jobb så blir det nog bättre, hehe..
 
Upp