Lorentz & M Sakarias - bra skit på Niklas dator.

Nu är det nog dags för mig att hoppa i säng, så jag får ta och börja förbereda mig. Imorgon blir det simning, iiih! Missade ju det förra veckan men imorgon så, då kör vi. Föreställ er nu Doris som sjunger - fortsätt simma, fortsätt simma, simma, simma.
puss&kram

Ni som trodde att jag inte skulle blogga alls efter macen hade fel!

Jag är chockad, trodde inte att jag skulle blogga såhär mycket från pc:n... Men det här går ju bra. Dock så är det ju det här med nya och fräscha bilder... Hehe, får blogga lite från pappas dator. Så kan jag lägga in bilder från kameran och greja med hårddisken. Pallar inte göra det från Niklas dator. Vill ju inte bli totaldödad när han kommer hem. Det kanske mamma redan hunnit då dock. I alla fall med hennes blick. Hon gillar absolut inte klackar och turkbyxor. (Hade klackar på mig idag och beställde nyss turkbyxor.. ehe.) Too bad, men det är min stil!
På tal om klackar så hoppas jag innerligt att de fyller på med Zhob snart igen på Nelly.com. Innan sommaren är slut, det är ju fri frakt och fria byten under sommaren. Då vill jag lägga vantarna på Zhob. Åh, jag tror jag hör mamma få spader!

puss&kram

Snart är det juni vilket innebär...

Ahh, mitt Spotify tog slut precis... Noll minuter kvar! Som tur är så är det en ny månad imorgon! ÄNTLIGEN KAN JAG LYSSNA PÅ VERONICA MAGGIO IGEN! Glad tjej här va. Nästan så att man går och lägger sig för att det ska bli en ny dag... Imorgon är det juni... Juni, fatta. Juni. Det har gått så sjuttsingen fort sedan nyår. Oj, nu är sommaren häär.
Och imorgon är det ingen vanlig dag heller... KLARA OCH SARA FYLLER ÅR! Stort fett grattis till er mina bästa. Och ett sent grattis till Alva som fyllde år i söndags. Vill också fylla år snart. Nej, men vi väntar till snön faller då va. Roligt att fylla år sent? Svar: Nej.

Saknar dig! Hoppas du har det bra i Italien!
puss&kram
Upp