Drömmen

Hittade precis den här korthållaren från YSL. Tappade bort mitt kortfodral till bankkortet och körkortet så skulle behöva ett nytt.. Men då vill jag ha det här! Ca. 1600 kronor för ett kortfodral är väl inte så roligt att lägga ut dock.. Någon som ger mig detta när jag fyller 20, hehe? Ok, bra.
 

Hårprodukter

 
 
Har velat testa en curling mousse för att se om mitt självfall kan förbättras lite, men är ju så dålig på hårprodukter och vet själv att jag inte använder mycket. Men denna curling defining cream med morrocan oil verkar ju super! Så varför inte testa schampot och balsamet också? 
 

By Malene Birger

 

 
Alltså detta mönstret.. Får inte nog! Har ett sådant mobilskal och det är verkligen favoriten. Enda skalet jag använder! Men är riktigt sugen på den stora väskan. Verkar perfekt att ha när man reser! Och en ny necessär till sminket, och en söt liten luggage tag att ha på resväskan eller bara på en annan svart väska. Åååh.. Och den beiga scarfen skulle passa fint till min svarta kappa, matchas gärna med den lilla beiga väskan. Alltså ge mig.
 
Upp