Jeffrey Campbell i mitt (skogalna) hjärta.

 
Har kärat ner mig i dessa skor. Från Jeffrey Campbell (<3), kostar 1650 kronor... Saftigt, men kolla på dem! Så fina. Jag och skor är en hopplös kombo. Vi passar för bra ihop! Älskar skor, och Jeffrey Campbell's skor älskar jag mest! Vill ha nästan alla hans skor, hehe. Men jag tror att jag har bestämt mig. Dessa skall få bli en födelsedagspresent till mig själv! Vänta lite nu, var det inte så jag gjorde med mina Jeffrey Campbell Lita's förra året? Börjar se ett mönster.
 
puss&kram

Lejonkungeeeeen

Ett livstecken från mig! Idag har jag väl förmodligen inte sett så levande ut dock... Legat i sängen hela dagen ungefär! Men jag tränade en timme klockan elva och var helt slut efter det, så jag antar att det är okej. Det är ju trots allt lov nu! Eftersom jag var en utav dem som inte sett Lejonkungen så knyckte jag åt mig brorsans hårddisk och kollade på Lejonkungen 1&2, i sängen. Otroligt skönt, eftersom jag har en relativt ny säng (120) och den är grymt skön! Lämnar inte denna sängen med glädje kan jag väl säga... Sorry Alex, men min säng är min största kärlek!
 
Som vanligt när mor min drar iväg på något så blir det pizza hemma, haha, så nu ligger jag återigen i sängen i totalt matkoma och ska kolla på Lejonkungen 3! Otroligt chill söndag. Det bästa av allt... ingen söndagsångest! Åh, så skönt med lov.
 
om ni glömt hur jag ser ut liksom...
 
puss&kram
Upp