30.

Hallå där.
I förrgår brände jag upp gommen på något sätt, kommer inte ihåg hur det hände... Tydligen hade det blivit lite för varmt så skinnet hade "frätits" (frätts? Helvete svårt ord. Ni fattar.) bort och det bara rann blod ur käften. Mysigt. Verkligen. Nu försöker jag hålla mig borta från hård mat med kanter. Åt mina flingor varsamt förut, haha... Men nu känns det bättre! 
 
Igår var jag och Erika hos Hanna innan vi åkte till Erikstad, jättemysigt! Vi köpte massa frukt och värmde choklad som vi doppade frukten i. Otroligt gott. Sedan åkte vi ju då till Erikstad och där var det rätt så kul, det funkade. Nu ligger jag hemma i min soffa och ser hur fint väder det är ute. Tänker dock inte flytta på min feta röv för något annat än föda och dylikt. 

Smoothie

 
Igår gjorde jag mig en smoothie i ett finare glas. Fråga mig inte varför. Var lite sögen på något fint och gott! Den satt fint framför några avsnitt av den bästa serien jag någonsin sett, The O.C. 
(Är förövrigt väldigt sugen på att använda mina Jeffrey Campbell snart!)

Gammalt.

 
Alltså, hahaha, jag orkar inte... Gick tillbaka i arkivet och hittade ett par otroligt fina bilder på mig. Så jävla cool_95.
Upp