Hockey imorgon!

Tja. Längesedan ni hörde från mig! Skönt att slippa mitt eviga tjat. Bloggen hjälper nog till att få ut all mitt tjöt skulle jag tro! Bra att den fyller något syfte. I alla fall. Inte detta jag skulle meddela. Jag skulle meddela att jag lever! Var ute på Vänersnäs igår hos Klara med mina bästa. Sedan idag har jag uppdaterat min mobil och vart med Anna & Frida! Vi badade i Nordkroken, eller ah - jag och Anna i alla fall, hehe. Nu taggar jag att kolla på hockey imorgon i Karlstad!
HEJA BRYNÄÄÄÄÄÄS!
image description
hahaha, orkar inte annas ben! *meet the spartans*
puss&kram

Eftermiddag med Anna.

Hade tänkt att sitta hemma och plugga idag och sedan träna men det tillät inte Anna så vi drog ut på en cykeltur och tjötade. Med fika såklart. Har inte träffat henne på evigheter så det var härligt att prata med henne igen. Nu borde jag dock plugga...
hoppas att du har det kick ass i prag!
puss&kram

Nuclear power.

Två timmar kvar innan denna sega dagen är över. Hatar att vi är i samma sal hela dagen förutom första lektionen. Blir så sjukt segt då! Nej, nu måste jag börja med min cost/benefit-analysis i Politics and sustainable development-kursen. Himla jobbigt ämne, ganska svårt! Men kul.
puss&kram
Upp